Koppeling tussen L1nda en Gastrofix

Involved Group faciliteert een koppeling tussen L1nda Horeca personeelsplanning en het Gastrofix Horeca kassasysteem.

Wat doet de koppeling?

  • Het personeel maakt gebruik van de klok-in en klok-uit functie binnen Gastrofix. De kloktijden worden doorgezonden naar L1nda en gekoppeld aan het werkrooster. Zo heeft u het rooster automatisch bijgewerkt met de daadwerkelijk gewerkte uren.
  • Elk uur wordt de omzet (Gastrofix) doorgezonden naar L1nda.
  • Er wordt dagelijks een overzicht per e-mail verzonden met de omzet van de dag ervoor incl. alle kloktijden van het personeel. Indien er iets fout is gegaan bij het klokken (bijvoorbeeld vergeten uit te klokken) dan wordt dit ook in deze e-mail vermeld.

Hoe kunt u de koppeling aanvragen?

Vul onderstaand aanvraagformulier in. Zodra wij dit ontvangen, gaan wij de koppeling inrichten en contact met u opnemen om te plannen vanaf wanneer wij deze gaan inschakelen.

Contactpersoon

Bedrijf / Vestiging

Heeft u meerdere vestigingen? Vermeld dan een duidelijke naam die omschrijft om welke vestiging het gaat zodat u dit gemakkelijk uit elkaar kunt houden in de rapportages.

Koppeling

Er wordt dagelijks een overzicht per e-mail verzonden met de omzet van de dag ervoor incl. alle kloktijden van het personeel. Indien er iets fout is gegaan bij het klokken (bijvoorbeeld vergeten uit te klokken) dan wordt dit ook in deze e-mail vermeld, zodat dit handmatig kan worden aangepast.
Minimaal 1, maximaal 3 e-mailadressen (gescheiden door een komma)
Ik verleen Gastrofix GmbH toestemming om inzage in het L1nda account te krijgen.
Waar is dit voor nodig?
Nadat wij de koppeling live zetten controleren wij of alle informatie juist wordt doorgezonden naar L1nda. Om dit te kunnen controleren hebben wij inzage nodig in het L1nda account. Indien gewenst kunt u deze toestemming op een later tijdstip weer intrekken.